Гості прямого ефіру ток-шоу "ТелеМайдан", яке вийде в ефір телеканалу "Рівне 1" 3 квітня, - лідер "Правого сектору" на Рівненщині Роман Коваль та голова Рівненської обласної ради Михайло Кириллов. Поставте їм свої запитання - і почуйте відповідь в ефірі!

Цього тижня минуло 9 днів з часу загибелі координатора "Правого сектору" на Західній Україні Олександра Музичка (Сашка Білого). Його загибель, яку соратники вважають політичним вбивством, сколихнула громадськість далеко за межами Рівне нщини. Про вплив цієї події на ситуацію в області та подальші плани "Правого сектору" ведучі програми Віталій Голубєв та Ольга Данилюк планують запитати у Романа Коваля в прямому ефірі "телеМайдану".

Інша "топ-тема" політичного тижня - позачергова сесія Рівне нської обласної ради, на якій Михайло Кириллов отримав двох заступників, а сам оголосив про вихід із "Батьківщини". Коментар резонансних політичних новин із перших уст - у прямому ефірі "ТелеМайдану"!

Долучайтесь до обговорення! Найцікавіші запитання інтернет-користувачів прозвучать у прямому ефірі. Також ви матимете змогу зателефонувати до студії за номером (0362) 62-35-01 і поставити свої запитання гостям безпосередньо у прямому ефірі.

До зустрічі на "ТелеМайдані" у четвер, 3 квітня, о 21.15 на телеканалі "Рівне 1"!

Телемайдан. Гості програми - Сергій Рибачок та Роман Мартин