Сашко Білий застрелив себе сам - висновки службового розслідування МВС загибелі Музичка. Воно ж таки і встановило, що член "Правого сектора" Олександр Музичко, відомий як Сашко Білий, чинив опір при затриманні і САМ влучив у себе. У Рівному вже є реакція на заяву зі столиці - Правий сектор хоче журналістського розслідування, а депутати облради прагнуть звільнення Арсена Авакова, першого заступника МВС України Володимира Євдокимова та відсторонення Тетяни Чорновол.

Висновок службового розслідування, датований 1 квітня, оприлюднено на сайті Міністерства внутрішніх справ у середу, 2 квітня. Рівне нський Правий сектор на неї вже відреагував. Депутати рівненської облради 50 голосами підтримали заяву до Верховної Ради та уряду з приводу вбивства Олександра Музичка. Вони висловили недовіру та вимагають звільнити міністра МВС Арсена Авакова та його першого заступника Володимира Євдокимова. І відсторонити від виконання своїх обов'язків керівника Антикорупційного бюро Тетяну Чорновол.

Громадськість оприлюдненими МВС висновками службового розслідування теж неприємно здивована. Активісти кажуть, потрібно проводити альтернативне розслідування. Правий сектор вже готовий звернутись до журналістів, аби ті провели своє розслідування і чекає поки слідча комісія прокуратури приступить до роботи.