Чоловіча чиновницька когорта рівненської облдежрадміністрації поповнилася новими членами. Голова ОДА Сергій Рибачок призначив нових радників. Їх відтепер сім. І усі вони здебільшого відомі в області люди. Крім того, на ставшій вже традиційній щотижневій зустрічі із пресою, очільник області заговорив і про розформування структури самих адміністрацій.

Менше заступників, зате чимало радників обрав для себе голова Рівне нської облдержадміністрації Сергій Рибачок. Серед них здебільшого відомі рівнянам люди - поет Андрій Пермяков, музикант і художник Юрко Журавель, журналіст Сергій Штурхецький, банкір Сергій Гемберг, активіст Сергій Пінчук, президент Волинського ресурсного центру Василь Кашевський, а також фінансист Олександр Ковальчук.

Працюватимуть радники у кількох напрямах: інвестицій, культури, інформації, енегомоніторингу і сміттєпереробки. Приділятимуть час і стратегії регіонального розвитку. Кажуть: ці питання громада піднімає вже не вперше. Тому й вирішення їх не варто відтягувати, поки є така можливість. Адже у столиці вже завели мову про розформування облдержадміністрацій як таких.

А поки в адміністрації готуються до скорочення чиновницького апарату. Сергій Рибачок запевняє: скорочуватимуть не людей, а посади. У першу чергу ті, що незайняті.