У Рівному стартувала футзальна весна. Футбольні команди вихідними розпочали боротьбу за сьомий кубок "Бізнес-ліги "ОГО". Традиційні відкриті міські змагання серед аматорських колективів користуються популярністю. Цьогоріч за перемогу впродовж місяця боротиметься 16 команд.

Видавничий дім "ОГО" вже не один рік всіляко сприяє розвитку спорту та футзалу, зокрема у Рівному. Традиційний осінній Чемпіонат "Бізнес-ліги" давно став відомими та престижними змаганнями. А останні сім років і навесні футзальні команди мають можливість позмагатися за Кубок "Бізнес-ліги "ОГО". Газетярі переконані, що такий турнір цікавий не тільки спортсменам, а і вболівальникам.

Варто відмітити, що "Бізнес-ліга "ОГО" відновила свою прописку в спортзалі НВК №26. Осінній чемпіонат відбувався у іншому місці. Схема проведення Кубка залишилася стандартною.

Всього поборотися за Кубок "Бізнес-ліги" цьогоріч зголосилося 16 команд. Серед них як "старожили", так і новачки змагань. Примітно те, що в лігу повернулася добре знана "Славія". Минулого року команда не брала участі у Чемпіонаті, а у Кубку вона до фіналу не дійшла. Нині футзалісти знову готові йти до перемоги.

За календарем, ігри за Кубок "Бізне-ліги "ОГО" триватимуть до 27 квітня. Саме на цю дату, за попереднім календарем змагань, заплановані півфінали та фінал змагань. А поки кожен вболівальник може щосуботи та неділі відвідати спортзал НВК № 26 аби підтримати улюблені команди.