Іменини святкують:  Кирило, Трохим

 

Символ дня - Золотий лебідь. Це день космічної любові, любові до всього сущого. Дуже гарний і гармонійний день. День допомоги, милосердя, альтруїзму й перетворення духу. Добре дарувати людям радість, віддавати борги, подавати милостиню. Потрібно проаналізувати всю роботу зроблену за місяць, виявляти недоліки і прорахунки. Вибачитись, хоча б перед самим собою, за свої погані вчинки, неправильну поведінку. Потрібно також вибачити тих, хто образив вас.

Починати справи цього дня не варто. Планувати також не треба - почекайте до початку наступного дня.

Дуже добре очищати будинок і вносити в дім талісмани.

Їжа повинна бути легкою.

Стрижка вкрай небажана.

Від сексу краще утриматись.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні варто більше часу приділити системі роботи. Впорядкуйте документи та фінансову звітність. Чудовий день для зустрічей і спілкування з іншими людьми. Цей день варто використати для того, щоб реалізувати задумане минулого тижня. Розмова з колегами внесе конструктив у вашу діяльність.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – чудовий день для вирішення ряду фінансових питань. Постарайтеся не брати на себе великої відповідальності за справу, в якій ви не дуже добре розбираєтеся. Довіртеся інтуїції. Сьогодні не варто приймати глобальних рішень. Займіться вирішенням дрібних побутових проблем.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні вам варто більше часу приділити стосункам із партнерами та колегами. Не варто перейматися через дрібниці. Цей день слушний для реалізації задуманого раніше. Зверніть увагу на здоров'я. Постарайтеся не перебільшувати своєї ролі у житті інших.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні вам варто зайнятися вирішенням низки важливих питань. Не варто перебільшувати свою роль у житті інших людей або компанії в цілому. Ваше основне завдання зараз - це розвиток. Займіться впритул реалізацією задуманого. Вам не варто думати про дрібні життєві сварки.




Л е в (23.07 - 23.08) – чудовий день для тих, до то прагне самореалізації в житті та кар'єрі. Сьогодні вам випаде чудовий шанс піднятися на сходинку вище. Цей день стане вашим індикатором стосунків із іншими людьми. Не судіть інших за одягом, інколи перше враження буває досить оманливим.




Д і в а (24.08 - 23.09) – варто більше часу приділити зустрічам і спілкуванню з важливими і впливовими особистостями. Використовуйте свій шанс для руху вперед. Вам не варто боятися людей, себе і життя. Достатньо розбудити в собі бажання і створити намір для того, щоб досягти всього, чого ви потребуєте. Сьогодні ви в цьому переконаєтеся.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – чудовий день для зустрічей і спілкування з партнерами і клієнтами. Якщо ви давно планували познайомити оточуючих зі своїм талантом - сьогодні чудовий день для того, щоб втілити бажане у дійсність. Не соромтеся бути собою. Цей день дозволить вам розкрити в собі потенціал.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні на вас чекає слушний день для зустрічей і переговорів. Зв'язки, які сьогодні стануть для вас доступними, можуть принести чимало вигоди. Цей день унікальний у багатьох сенсах. Вам варто проявити пильність, щоб не упустити свого птаха щастя.

 


С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – чудовий день для вирішення низки покладених на вас завдань. Не бійтеся перетрудиться - це піде на користь вам. Близькі та друзі вас підтримають у ваших починаннях. Чудовий день для вирішення ряду питань. Постарайтеся не приймати близько до серця все, що почуєте на свою адресу.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – чудовий день для того, щоб ставити завдання і їх добиватися. Вам не варто нервувати через дрібниці. Цей день стане чудовим для вирішення давно назрілих проблем. Вам варто більше уваги приділити стосункам із близькими. Швидше за все, вони чекають від вас того, що ви щиро попросите у них вибачення.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – цей день прекрасний для того, щоб вирішити ряд проблем, пов'язаних із фінансовими питаннями. Не варто поспішати. Якщо ви не можете вирішити ситуацію цього дня - перенесіть на інший. Не варто приймати близько до серця все, що вам говоритимуть інші.




Р и б и (19.02 - 20.03) – чудовий день для тих, хто прагне самореалізації. Цей день вас здивує своїми можливостями. Вам не варто боятися бути собою. Ті, хто вас цінує - залишаться з вами. Приділіть увагу здоров'ю. Стосунки з близькими поступово налагодяться.

.

 

 

Дозвілля

„Ріо 2”

„Повітряний маршал”

„Феї: Таємниця піратського Острова”

“Ной”

 

 

„Трубач”

„Ріо 2”

„Феї: Таємниця піратського Острова”

„Жага швидкості”

„Люблю. Назавжди”

300 спартанців: Відродження імперії”

„Пригоди Пібоді та Германа”

„Лего. Фільм”