До нас приїхали ревізори. Ще вчора у місто прибула комісія з міністерства внутрішніх справ. Перевіряють обставини загибелі Олександра Музичка. Пресу до перевіряючих не пускають, та й офіційного підтвердження роботи цієї комісії немає. Однак наші журналісти дещо таки відшукали.

Сьома вечора. Обласне управління міліції. На парковці аншлаг, у вікнах - світло. Охорону будівлі посилено. Приїхала комісія з міністерства. Шириться чутка, що у Рівному - перший заступник міністра внутрішніх справ. Ані офіційного підтвердження, ані спростування в будівлі на Хвильового 2 не дають. З власних джерел нам стало відомо: Євдокимова у Рівному немає, комісія є і працює чи не цілодобово. Сьогодні вранці тут опитували медиків, що констатували смерть Сашка Білого, вчора вночі - говорили з очевидцями подій.

До Рівного повернувся і директор міського центру Зайнятості, затриманий тієї ночі.

Події тієї ночі згадує неохоче. Все, що пам'ятає - стрілянина і страх. Очі розплющив лише за кілька годин після затримання, вже у столиці.

Цієї ночі до Рівного також повернувся і інший затриманий тієї ночі - Віктор Отупор. Вже сьогодні активісти правого сектора очікують повернення Віталія Вотави, який був того вечора з Сашком Білим. Хлопцеві суд обрав домашній арешт на 2 місяці. Ще двоє активістів правого сектора поки лишаються в ізоляторі тимчасового тримання служби безпеки України в столиці. Про їх долю та результати роботи міністерської комісії ми повідомимо вже згодом.