З 27 по 30 березня міська влада просить на будівлях установ та організацій приспустити прапори з траурними стрічками та не проводити розважальні заходи.

Як відомо, з 27 по 30 березня минає 40 днів від часу вбивства героїв „Небесної Сотні”, що поклали свої життя в боях за незалежність України. В ці дні патріоти вшановуватимуть пам'ять загиблих та молитимуться за те, щоб їх жертва не була марною.

Для вшанування героїв „Небесної Сотні” у Рівному та з метою увіковічування їхнього подвигу, секретарем Рівне ради Андрієм Грещуком було видано розпорядження «Про вшанування пам'яті загиблих героїв «Небесної Сотні».

«З метою вшанування пам'яті загиблих героїв «Небесної Сотні» в місті Рівному з 27 по 30 березня 2014 року, рекомендувати підприємствам, установам, організація міста незалежно від форм власності: приспустити прапори з траурними стрічками на будівлях підприємств, установ, організацій; обмежити використання музики та не проводити розважальні заходи; розпочинати офіційні заходи з хвилини мовчання за загиблими», - йдеться в документі.

pic