Біля райрад формуються черги з охочих допомогти українським солдатам, а військові-добровольці в голому степу створили КПП.

На Херсонщині українські військові за активної допомоги місцевих жителів формують контрольно-пропускні пункти та протидіють російським диверсантам. Новостворений кордон між вільною Україною та окупованою росіянами будують на дорозі в голому степу, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Від новоствореного з бетонних блоків та мішків із піском КПП до ворога – півтора кілометри. Але солдати кажуть інакше: окупант на відстані пострілу снайпера. Машини з Криму їдуть безперервним потоком і прикордонникам та військовим-добровольцям роботи не бракує. Але доводиться боротися і з диверсантами-розвідниками.

"Завдяки нашим приборам ми бачили ці розвідувальні групи, які намагалися працювати біля нас. Але ці розвідгрупи були відігнані назад", - розповів Вадим Фасоля, майор ДПСУ.

На кордоні стоять не лише прикордонники. Приходять туди і військові-добровольці: зі зброєю та в бронежилетах. Допомагають і цивільні.

Біля районних рад формуються черги з охочих допомогти солдатам: їжею та всім чим потрібно.

Джерело: ТСН