14-річну Анну Павлович виявили живою та неушкодженою. Дівчина рік не давала про себе знати рідним.

Нагадаємо, у березні минулого року школярка пішла з рідного дому і більше не повернулась. Проживає вона у селі Залісся, Здолбунівського району із мамою та бабусею.

Аня навчалася у Мізоцькій школі-інтернаті. На вихідні часто рідні забирали дитину додому. Матір каже, її дочка була як усі діти, але чомусь мала звичку тікати з рідної оселі. Цього разу вже вчетверте покинула дім. Друзі казали, що у пошуках кращого життя. Адже у родині працювала лише матір. Її зарплатні на залізниці на всі потреби сім’ї не вистачало. Світлана була впевнена, що її донька жива і просила дівчинку через екран телевізора повернутись.

Добровільно Анна додому так і не прийшла. Її знайшли правоохоронці на автовокзалі у місті Тернопіль. Дівчина була жива і неушкоджена. Щасливою звісткою порадували міліціонери і матір учениці.

Чому дівчина не хоче повертатися додому, дізнатися у неї не вдалося. Анна Павлович не йде на контакт ні з міліціонерами ні з журналістами. Не розповідає де була цілий рік і чим займалась.

Після зустрічі із дочкою стала неговіркою і її матір. Жінка нікому не сказала де була її дочка. Бо можливо й сама не знає. Не багато відомо про місцеперебування неповнолітньої і правоохоронцям. Кажуть, за рік часу злочинів проти дівчини не зафіксовано. Втім стверджувати, що зникла вела благополучний спосіб життя не можна.

Зараз міліціонери вирішують питання куди помістити дівчину, у притулок чи залишити з матір’ю. Наразі неповнолітня спілкується із психологом. Правоохоронці сподіваються, що завдяки допомозі фахівця дівчина піде на контакт. Згорьована Світлана Павлович розраховує на допомогу небайдужих людей бо більше ніколи не хоче аби її дитина залишала рідний дім.