Плануючи весілля , в першу чергу потрібно витримати стиль свята. Як виглядатимуть молодята , як прикрасити автомобіль , зал ресторану і багато іншого. Аксесуари в цей момент грають дуже важливу роль - вони додають елегантності загальній картині і підкреслюють вишуканий смак.

Коли до нареченого і нареченої прикута вся увага , важлива кожна дрібниця , кожна деталь образів повинна бути продумана: від шнурків на черевиках нареченого до квітів у зачісці нареченої. І , погодьтеся , образ буде неповним без келихів для молодят.



pic

Купити весільні келихи ручної роботи для свята - це вже не примха , а необхідність! Починаючи пошук магазину весільних бокалів, рекомендуємо спочатку продумати , скільки пар келихів Вам необхідно. Можна обійтися однією парою, а можна придбати і три. Чому три ? Все дуже просто. Першу пару келихів молодята розіб'ють перед РАГСом до церемонії або після неї. Розбити кришталевий або скляний келих - старовинна традиція. Як кажуть, « на щастя» ! Для цього ритуалу не обов'язково купувати ексклюзивні келихи ручної роботи. Можна келихи для молодят купити недорого , щоб не так шкода було їх бити.



pic

Наступна пара келихів потрібна під час прогулянки. Молодята будуть прекрасно виглядати на фотографіях і відеозйомці з келихами для молодят ручної роботи, які прикрашені стразами , найніжнішим мереживом , стрічками , квітами і розписом , вони виглядають зворушливо і дуже ніжно на весільних фотографіях . Вони можуть бути різної форми і розміру. Та й пити шампанське з них набагато приємніше.



pic

Нова пара келихів Вам знадобиться перед рестораном , де проходитиме святкування. Коли батьки зустрічають молодят, усім приносять шампанське і ці келихи можна також розбити на щастя , а можна залишити на пам'ять. Хоча можна попросити адміністрацію закладу надати декілька бокалів для зустрічі молодят і зекономити гроші на одній парі келихів.



pic

Якщо хочете , можна придбати окремі келихи для самого торжества в ресторані, прикрасити їх відповідно до вашого стилю і зробити їх єдиними на весіллі.



pic

Саме на святкуванні, тости за щастя і благополуччя молодят, звучать на весіллі один за одним . Ллються побажання любові , миру в домі, тепла і взаєморозуміння . Під радісні крики «Гірко! » злітають в повітря келихи друзів і родичів. І як же в цей урочистий момент обійтися без особливих весільних бокалів в руках молодих !



pic

Доречі, якщо один з келихів розбився на весіллі випадково, не засмучуйтесь – це на щастя!!!