Роблять це представники місцевих громадських організацій. Вони просять рівнян не купувати російські товари, а власників магазинів відповідно не продавати їх.

Саме так активісти громадських організацій спілкуються з представником власника одного з рівненських супермаркетів. Просять не продавати товари російського виробництва. Підготували навіть письмове звернення до власника. Його представник запевняє листа від активістів передасть, проте чи продаватимуть у супермаркеті російські товари поки не знає.

А це вже інший магазин. Тут реалізовують побутову техніку. Один з керівників відділу каже, вони зменшили кількість товарів російського виробництва після початку подій у Криму.

На підтвердження своїх слів у магазині демонструють товари російського виробництва, на яких висить наліпка "Не продається". Громадські активісти переконують такими заходами вони підривають економічну міць Росії.

Також активісти переконують бойкотуватимуть російські товари мирно. Нікого і нічого бити і ламати не збираються.

Рівняни ж ініціативу громадських організацій сприйняли здебільшого позитивно.

Ініціатори акції бойкоту переконують, боротимуться з продажем та купівлею російських товарів допоки війська сусідньої держави не покинуть території України.