Всесвітній день Землі

День весняного рівнодення

Міжнародний день щастя

 

Іменини святкують:  Василь, Євген, Єфрем, Омелян, Павло

 

Символ - Павук, Павутина. Один із сатанинських днів. Енергетика цього дня затуманює розум і можна, як у павутині, заплутатись у власних низьких почуттях та інстинктах: злості, заздрості, бажанні помсти, гордині...

 Усі прояви негативних емоцій потрібно стримувати, а ще краще, трансформувати у позитивні.

Небажано контактувати з незнайомими людьми.

Не можна переїдати та вживати алкоголь.

Цього дня бажано чистити помешкання, а також тіло та думки. Добре буде передивитись своє минуле, покаятись у гріхах.

Фізичні навантаження потрібно обмежити, а, краще, взагалі, відмінити усі серйозні тренування.

Cтрижка в цей місячний день продовжує життя, тому варто відвідати перукаря.

Секс у цей місячний день ліпше відкласти до кращих часів.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – цей день варто присвятити перевірці документації і рутинній роботі. Твої колеги запропонують реалізувати свій план. Не варто підтримувати більшість, залишайся при своїй думці. У другій половині дня може виникнути проблема з отриманням грошей. Слід обережно ставитися до незнайомих людей, існує ризик обману.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – у першій половині дня ти зможеш реалізувати всі намічені плани. Намагайся використовувати допомогу однодумців, щоб підвищити ефективність. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію про роботу конкурентів. Дій швидко, щоб не упустити свій шанс. Увечері на тебе чекає приємний сюрприз від друзів.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні ти зможеш відстояти свої позиції в колективі. Керівник схвалить твої дії і надасть підтримку. У другій половині дня можеш трохи розслабитися і зайнятися творчістю. Твої результати покращаться, якщо почнеш впроваджувати нові технології. Увечері не варто втручатися в конфліктні ситуації.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – у першій половині дня ти отримаєш звістку від старих партнерів. Не варто приймати кардинальних рішень і поспішати. У другій половині дня твій керівник допоможе розібратися зі складною ситуацією. Тобі варто обговорити свої ідеї і спробувати їх реалізувати. Увечері не варто запрошувати гостей, проведи час на самоті.




Л е в (23.07 - 23.08) – у першій половині дня тобі слід звернути увагу на ідеї своїх колег. Не бійся щось змінювати, вчися йти в ногу з часом. У другій половині дня може виникнути конфлікт із керівником. Якщо ти зможеш проявити спокій і розсудливість, ситуація вирішиться сама собою. Увечері спробуй відволіктися від проблем.




Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні доведеться багато працювати, щоб виконати всі завдання. Тобі варто звернутися до керівництва і поговорити про додатковий прибуток. У другій половині дня прояви обачність у діалозі з партнерами. Не варто розголошувати важливу інформацію стороннім особам. Увечері відвідай перукаря: зміна зачіски тебе порадує.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – вранці можуть виникнути складнощі і проблеми в побуті. Тобі варто перенести важливі зустрічі і змінити робочі плани. У другій половині дня старайся сконцентруватися на роботі з документами. Тобі варто відмовитися від авантюрних планів, існує ризик втрат.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – цей день ефективний для вирішення юридичних та фінансових питань. Тобі варто докласти всіх зусиль, щоб досягти поставленої мети. У другій половині дня зустріч із новими партнерами буде плідною. Намагайся відразу обговорити всі питання, пов'язані з грошима.

 


С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – ти зможеш подолати всі перешкоди і досягти бажаних результатів. Твої партнери запропонують додаткове джерело прибутку. У другій половині дня не варто підписувати важливі документи. Обов'язково обмірковуй усі свої кроки, щоб уникнути втрат. Увечері можуть завітати гості, які доставлять немало клопоту.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні тобі вдасться вирішити важливе фінансове питання. Постарайся провести якомога більше зустрічей з потенційними партнерами. У другій половині дня ти отримаєш прибуток від нового починання. Намагайся раціонально підходити до реалізації нових ідей. Тобі потрібно об'єднати свої зусилля з однодумцями.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – цей день буде результативним для оформлення документації та вирішення юридичних питань. Тобі потрібно відмовитися від помилкових ілюзій. У другій половині дня можеш поговорити з керівництвом про отримання додаткових умов. Твої колеги нададуть підтримку і допоможуть вирішити складне питання.




Р и б и (19.02 - 20.03) – вранці твій настрій можуть зіпсувати оточуючі. Не варто піддаватися негативним емоціям, спробуй знайти позитивні моменти в своїй діяльності. У другій половині дня ти отримаєш пропозицію від нових партнерів. Порадься зі своїм наставником, щоб прийняти правильне рішення. Увечері не варто перевтомлюватися.

 

 

Дозвілля

„Ріо 2”

„Повітряний маршал”

„Жага швидкості”

„Феї: Таємниця піратського Острова”

„300 спартанців: Відродження імперії” 3D, 2D

„Містер Пібоді та Герман” 3D, 2D

 

 

„Феї: Таємниця піратського Острова”

„Жага швидкості”

„Люблю. Назавжди”

300 спартанців: Відродження імперії”

„Пригоди Пібоді та Германа”

„Лего. Фільм”

 

 

Драмтеатр – „Калігула”

Сальвадор Далі, арт кав`ярня - Майстер-клас "Sushi Sensei"