В Україні оголосили часткову мобілізацію. Верховна Рада затвердила відповідний указ в.о. Президента Турчинова. Мобілізацію проводитимуть упродовж 45 днів на території усіх областей та у Києві, виняток становить лише Крим. Військові формування та оперативно-рятувальна служба цивільного захисту переведені на організацію і штати воєнного часу.

Сьогодні пункти оповіщення у міських ЖКП практично порожні. Протягом двох тижнів вони приймали охочих зареєструватися до військової служби.

Та вже під військкоматом на військового комісара чатують охочі боронити рідну землю. Рівняни Юрій Василь та Михайло готові зараз пройти медкомісію, аби потім не втрачати дорогоцінного часу.

Військовий комісар каже - нині мобілізація часткова. Військовозобов'язані готуються в першу чергу.

Просить посильним надавати необхідні дані, особливо номери телефонів для того, аби мати можливість при потребі викликати для виконання завдань.

А усіх охочих записатися до Національної гвардії контрактником запрошують до батальйону внутрішніх військ що у Рівному на вулиці Степана Бандери, а строковиків до військового комісаріату.