Начальник обласної державтоінспекції залишиться на свої посаді. Принаймні поки що. Про це Олександр Семенюк повідомив під час пікету під стінами ДАІ. Хто і чому мітингував біля Державтоінспекії?

Близько сотні людей зібралось сьогодні під стінами обласного управління ДАІ. Більшість - члени спілки будівельників і спілки перевізників. Представник останніх - Валентин Демчук переконує, на пікет їх змусило вийти те, що окремі громадські активісти не радяться з ними щодо кадрових призначень на Рівне нщині . Зокрема мова йде про звільнення керівника обласної Державтоінспекції.

В той же час Валентин Демчук каже, ДАІ працює незадовільно, проте Олександр Семенюк один з кращих начальників, які були у цієї структури. До мітингувальників, які забралися стінами самої Державтоінспекції спершу вийшов тимчасово виконуючий обов'язки начальника обласного ДАІ Олег Ющук. Він повідомив, що начальник наразі перебуває у відпустці. Проте зателефонував Олександру Семенюку. Через деякий час той таки приїхав до людей.

В результаті мітингувальники підтримали Олександра Семенюка. Вважають, що зараз не можна міняти начальника, як кому заманеться. Також люди засудили дії представників Автомайдану, які на їхню думку провокують зміну керівництва ДАІ. Те ще вчора заявили, що Семенюк має піти у відставку.

Активісти, які зібралися сьогодні на пікет закликали начальника ДАІ пройти люстраційну комісію, щоб поновитися на посаді і працювати далі.