Лише два райони на Рівненщині залишилися обезглавленими. Голова обласної адміністрації і досі думає, кого призначити на посади керівників Корецького та Гощанського районів. Забракло вибору Сергію Рибачку і при призначенні Дубенського очільника. І він на цій посаді залишив старого голову, призначеного регіонами - Руслана Сивого.

Юрій Приварський, Тарас Пустовіт та Олександр Савчук. Саме цих людей голова Рівне нської облдержадміністрації хоче бачити своїми заступниками. Сергій Рибачок вже подав в адміністрацію Президента документи на їхнє призначення. Також сьогодні на прес-конференції очільник області назвав прізвища тих людей, які керуватимуть районам.

Голово Млинівської райдержадміністрації стала депутат Рівне нської облради Алла Черній. А от хто керуватиме Корецьким та Гощанським районом, поки невідомо. Сергій Рибачок каже, зараз там тривають консультації.

Своїм правом звільнитися скористалися 5-ро вже колишніх чиновників. Проте, звільнять не усіх. Окремих можуть залишити працювати на своїх посадах. Якщо чиновники доведуть, що є професіоналами і не причетні до зловживань попередньої влади, заявив голова ОДА.