Рівненські письменники отримують Всеукраїнське визнання. Роман Василя Басараби "Страшний Суд" став дипломантом конкурсу "Коронація слова 2013". Після цієї нагороди романом зацікавились видавці, і нині нову книгу рівненського автора можна придбати у книжкових крамницях міста.

На конкурс "Коронація слова" роман "Страшний Суд" Василь Басараба відправив в останні дні. Каже, довго не було відповіді. І лише за пів року організатори запросили автора на вручення премії. Проте чи переміг не повідомляли. З-поміж шести тисяч творів у різних жанрах, роман таки отримав заслужену четверту премію. Автор зізнається, прототипи героїв та їх історії оточували його все життя. У книзі багато цитат з Біблії.

Колеги автора розповідають, вже є багато різних відгуків. Голодомор, війна та 90-ті суперечливі теми для читачів. Та все ж "Страшний суд" до сліз доводить, запевняє редактор газети, в якій вже друкували уривки з роману.

Рівне нські письменники переконані, книга Василя Басараби достойна Шевченківської премії, тому вже почали підготовку на подання.

Нині "Страшний Суд" поповнив полички книжкових магазинів міста. Вартість книги у межах сорока гривень.