Таємні військові навчання проходять нині під Рівним. Військові кажуть, такі ж заходи проводять військовослужбовці усіх підрозділів сухопутних військ Збройних сил України на власних полігонах та пунктах базування. Командири запевняють, такі заходи бойової підготовки є плановими. Та все ж від тих, котрі були раніше - відрізняються. Ступінь готовності армії до бойових дій перевіряли і журналісти.

Механізовані підрозділи, артилеристи, танкісти та розвідники. Боєздатність сухопутних військ перевіряють на рівненському полігоні. Цього разу військові працюють у режимі таємності. Тому прізвищ командирів, детального опису завдань, які виконують, і власне номерів військових частин - не розголошують.

Легенда бойових завдань - теж таємниця. Ворог атакує, згодом і наші військові нападають. Учасники навчань переконують - у своїх силах упевнені, бойовий дух армійців піднесений. Готові дати відсіч усім ворогам.

Військові сподіваються, ситуація, яка нині склалася в Україні, нагадає чиновникам про проблеми армії. І ті візьмуться за покращення матеріального стану військових.