Зберегти в собі людину просили російського президента Володимира Путіна рівненські мамочки зі своїми дітьми. Вони зібралися на рівненському майдані, аби показати усьому світові, що вони проти війни. Тому жінки звернулися до усіх матерів Росії підтримати мирні антивоєнні протести у своїй країні.

Мами проти війни! Путін бійся материнських прокльонів! Стурбовані військовою агресією російських спецслужб рівненські жінки вийшли із плакатами на центральний майдан Рівного.

Рівне нські жінки впевнені, материнська солідарність існує у всьому світі. І жодна жінка у будь-якій країні не хотітиме війни, в якій гинутимуть діти. Свою антивоєнну позицію у Рівному висловили усі охочі. Організатори акції кажуть, запрошували до участі в ній жінок і через інтернет і через організації та підприємства.

Після годинних протестів та виступів зі сцени жінки Рівного вирішили звернутися до усіх матерів Росії та попросили їх задуматися над тим, кому вигідні смерті їх дітей. Із тексту звернення - "Расскажите о своих чуствах друзьям, соседям, родным. Продемонстрируйте свою позицию российской власти, выйдя на улицы городов и сел. Ибо нет на Земле святее любви и нет сильнее материнской молитвы.

Мы, украинские матери, против войны. Верим, что и Вы с нами." Матері міста Рівного. Західна Україна.