Церемонія укладання шлюбу в РАГСі - це офіційна процедура, яка потребує подачі заяви і саме вона робить шлюб законним. Нажаль, більшість державних закладів, таких як РАГС - мають не дуже гарний інтер'єр і крім того, у них є певний шаблон проведення весільної церемонії, який приїдається і романтики там не відчутно. Але це перший крок аби офіційно зареєструвати ваші стосунки.

Як правило, більшість пар хочуть, щоб дата розпису відбувалась у вихідні дні, але через величезні черги у РАГСі ваш весільний день видасться вам трішки клопітким, тому найкраще у такій ситуації розписати у будній день, коли не має черг, прийти у кабінет хоч в джинсах, хоч в костюмі і офіційно підтвердити ваші стосунки. Величезним плюсом виїзної церемонії є те, що ви можете зекономити безліч часу у ваш весільний день і використати його раціонально, наприклад на фото сесію, вам не потрібно буде кудись спішити і підганяти усіх і перевозити з місця на місце.



pic

То що ж таке виїзна церемонія шлюбу? Це не справжня, вірніше не юридична , церемонія шлюбу, де молодят розписують не по-справжньому. Це гарне театралізоване дійство, під час якого молода пара може втілити усі свої романтичні мрії і написати такий сценарій, про який давно мріяли. Дана традиція прийшла до нас із заходу і дуже швидко стала невід'ємною частиною кожного весілля, оскільки саме виїзна церемонія виділяє весілля і підкреслює значимість події.

pic

Величезний плюс виїзної церемонії - це те, молодята можуть самостійно вибрати та продумати кожну деталь, починаючи з місця проведення церемонії та її декору, закінчуючи тим, що буде говорити ведучий церемонії.Дуже важливо, що на церемонії укладання шлюбу, до нареченого веде другу половинку тато дівчинки. Це є дуже хвилюючий момент. Нажаль, при офіційному укладанні шлюбу, такої можливості не має , і максимальний вибір полягає у тому, буде церемонія урочистою чи ні.

pic

Ще один мінус церемонії в РАГСі - це строге обмеження часу, тобто, навіть, якщо ви приготували один одному клятви, які хочете сказати один одному під час церемонії, то скоріш за все, що вам це не вдасться, так як існує певний регламент цієї процедури. Єдине, чим можуть скористатися молодята - це цікавими вбраннями. Зовсім не обов'язково приходити в РАГС саме в весільному вбранні, особливо, якщо після розпису ви не їдете на місце святкування, або усе відбувається в інший день. Це можуть бути парні футболки з цікавими надписами або тематичні костюми. Все залежить від ваших побажань. Дуже важливу роль в проведенні виїзної церемонії грає ведучий. До цього вибору потрібно віднестись досить серйозно, адже саме від цієї людини залежить уся церемонія та майбутній настрій свята. в даному випадку не обов'язково вибирати людину, яка працює у РАГСі . Ідеально на цю роль підійде професійний актор чи актриса, або людина, яка буде вести усе весілля і знається на тонкощах свята. Потрібна така людина, яка буде говорити від щирого серця і не повторюватиме заздалегідь вивчений текст.

pic

Весільна церемонія - це один з самих незабутніх моментів весілля, тому до неї потрібно віднестись дуже відповідально, продумати усе до найменших подробиць. І важливо розуміти, що це ваше весілля, і ви можете обирати любий варіант проведення свята і він буде правильним.



pic