Що одягнують відомі та знамениті на видатну Червону доріжку «Оскар»? Це питання хвилює глядачів у всьому світі не менше, ніж імена переможців найпрестижнішої кінопремії. Тож знайомтеся із кращими сукнями Червоної доріжки «Оскар - 2014».

Актриса Кейт Бланшет, яка отримала цьогоріч «Оскар» у номінації «Краща актриса», обрала для Червоної доріжки сукню від Armani Prive. Вона зробила ставку на жіночність та класичний голівудський гламур, тому обрала сукню з шифоновим верхом, розшитими пелюстками та перлинами.



pic

Сандра Баллок, яка до речі теж була представлена у номінації «Краща актриса», вибрала сукню від Alexander McQueen. Актриса прийшла на «Оскар» у темно-синій сукні із невеликим шлейфом.



pic

Дженіфер Лоуренс не зрадила улюбленому Дому Christian Dior і з’явилася на Червоній доріжці у моркв’яно-червоній сукні. Баска додала мінімалістичному наряду довершеність.



pic

Анджеліна Джолі обрала стриману сукню від Elie Saab з прозорим шифоном. Зазвичай, Анджеліна обирає для світських раутів сукні чорного або коричневого кольору, проте цьогоріч вирішила вразити сукнею із срібно-золотистою вишивкою бісером.



pic

Завжди бездоганна Шарліз Терон вибрала розкішну сукню від Christian Dior Couture зі складним шлейфом і прозорими вставками. Силует «русалонька» створив Шарліз елегантний та витончений образ.



pic

Сукню у грецькому стилі від Prada обрала Лупіто Ніонго. Переможниця у номінації «Краща актриса другого плану» обрала сукню світло-блакитного кольору, що контрастує з її кольором шкіри.



pic

Енн Хеттеуей, яка в минулому році отримала «Оскар» за другорядну роль у фільмі «Знедолені», обрала для Червоної доріжки елегантну чорну сукню. Доповненням стала срібляста аплікація.



pic

У матеріалі використані фото з сайту http://www.elle.ru