Постійні комісії обласної ради сьогодні знову вивчали економічні показники Рівнеоблводоканалу. Відтак погодились звернутися до Нацкомісії регулювання тарифів, щодо повернення повноважень на місця. Адже нині держава заборгувала підприємству 140 млн. гривень. А підприємство не може самостійно підняти тарифи до економічно - обгрунтованих. За попередніми підрахунками тарифи на воду варто збільшити майже удвічі.

Тіньові схеми будівельного бізнесу вивели на чисту воду. Про це депутатам облради розповіли самі підрядники та архітектори.

Розповіли також і про хабарі які давали, аби об'єкт ввели в експлуатацію.

Нарікали і на роботу інспекторів, які перебрали на себе функцію каральних органів. У той же час фахівці визнали - будівельна галузь Рівне нщини занепадає. А нині ще й призупинили державні виплати заборгованості за вже виконані роботи. Депутати запевнили , такі кроки тимчасові, до стабілізації ситуації. Сергій Пандрак запропонував підтримати звернення щодо подальшої підтримки державних програм доступного житла. Детальніше усі наболілі проблеми, будівельники разом з депутатами планують обговорити вже у суботу.