Це сьогодні підтвердив Архієпископ Рівненський і Острозький Варфоломій. Також він закликав усіх православних толерантно поставитись до приїзду Патріарха і не перетворювати його відвідини на міжконфесійні баталії. Андрій Лобчук продовжить.

Архієпископ Рівне нський і Острозький Варфоломій спростував інформацію про те, що Патріарх Кирило омине Свято-Воскресенський собор у Рівному. Подібні невизначеності з програмою владика пояснює її насиченістю. Відтак, Кирило таки планує відвідати нижній храм Свято-Воскресенського собору одразу після прибуття до Рівного.

Рівне нська єпархія Української православної церкви закликає усіх мешканців області до приїзду Московського Патріарха поставитися терпимо. Підтримує єпархіальне управління і місцева влада.

Між тим, архієпископ Рівне нський і Острозький Варфоломій не відкидає можливості супроводження візиту Патріарха Кирила на Рівне нщину міжконфесійними баталіями. На його думку, певні політичні сили у такий спосіб можуть спробувати зірвати приїзд. Тож покладається на допомогу правоохоронців.