Повну мобілізацію правого сектору оголосили в Рівному. ЇЇ викликала звістка про можливе затримання Олександра Музичка. В штабі революції в народному домі зібрались основні сили правого сектору. Вулицю Симона Петлюри перекрили на кілька годин.

Одразу після ранкової прес-конференції, лідери правого сектору залишають Будинок вчених, а на вулиці Симона Петлюри встановлюють патрулі. До народного дому не пускають транспорт. Біля штабу революції багато бійців в амуніції, деякі зі зброєю. Кажуть, чекають на силовиків з Києва, які ніби-то виїхали за наказом Авакова. Інформацію про приїзд силовиків не підтверджує голова облради Михайло Кирилов.

В народному домі спокійно. Бійці зі зброєю, журналісти та гості штабу революції дивляться прес-конференцію Віктора Януковича. На вулиці, демонструючи що він нікуди з міста не поїхав, виходить Олександр Музичко. Звістку про свій арешт називає провокацією. Уже надвечір вулиці Симона Петлюри розблокували. Автомайданівці контролюють в'їзди в місто, перевіряючи чи не їдуть в Рівне силовики.