Правий сектор сьогодні скликав прес-конференцію. Його місцеві керівники розповіли про ситуацію, яка склалася в області. А також висловили свою позицію щодо відкритого листа, який підписали та оприлюднили напередодні громадські активісти, журналісти і просто жителі міста.

Лист до керівництва правого сектору підписала майже сотня журналістів, громадських активістів та простих рівнян. У ньому підписанти просять лідерів цієї організації на Рівне нщині невідкладно припинити відкрите носіння зброї, викрити всі кримінальні схеми міліції та прокуратури, включитися у процес перевірки високопоставлених чиновників та видати членам правого сектору посвідчення особи. Керівництво правого сектору всі звинувачення відкидає.

Прийшла на прес-конференцію і мама прокурора, до якого вчора навідувались представники правого сектору.

Натомість координатор правого сектору в Західній Україні Олександр Музичко переконує, прокурор навмисне затягував справу.

В результаті об'єднати всіх намагався священник греко-католицької церкви, який молився зі сцени київського Майдану під час штурму правоохоронців.

Крім того керівник Правого сектору на Західній Україні Олександр Музичко заявив, що не здасть зброю і живим не здасться, якщо хтось спробує його заарештувати.