27 лютого 2014 року відбулася прес-конференція за участи Анни Адамчук, доньки дружини загиблого на Майдані Георгія Арутюняна.

На початку прес-конференції керівник громадських приймалень народного депутата України Олега Осуховського Олександр Савчук зазначив, що причиною зустрічі доньки дружини Георгія Арутюняна з журналістами є недопущення здійснення тиску на родину загиблого героя, оскільки деякі ЗМІ поширили недостовірну інформацію про те, що трирічна донька Георгія Аратюнана Ашхен залишилася без опікунів. У своєму зверненні до журналістів дочка дружини загиблого Анна Адамчук зазначила:

«Я дуже вдячна усім людям, які нам допомагають морально та матеріяльно. Дуже багато людей підтримують нашу родину і цікавляться майбутнім Ашхен. Але нині мені часто телефонують люди й пропонують удочерити мою сестру, малолітню доньку Георгія Арутюняна. Інколи такі особи не гребують опускатися до залякувань та тиску, вимагають віддати Ашхен для них. Я хочу заявити, що я є її офіційним опікуном. Хочу сказати, що Ашхен – моя сестра, у нас спільна мама. У Георгія залишилося ще дві старших доньки: Регіна та Калапсі, 20 та 22 років відповідно, які так само дбатимуть про майбутнє дитини. Я заміжня, а мій чоловік є хрещеним батьком Ашхен. Усі разом ми будемо її виховувати та давати їй все те, чого вона, на жаль, не зможе отримати від матері й батька. Я є опікуном своєї молодшої сестри, і ми не допустимо, щоб Ашхен хтось забрав з сім’ї.

Для людей, які бажають допомогти Ашхен матеріально, хочу донести, що є офіційний мультивалютний рахунок. Після переказу коштів на нього гроші автоматично перераховують на депозит. Лише Ашхен зможе зняти ці кошти після досягнення повноліття. Усі охочі можуть надати матеріяльну допомогу для доньки загиблого Георгія Арутюняна Ашхен».