Майданівці й досі поступають на лікування та обстеження в медзаклади Рівненщини. Тільки у Рівненській обласній клінічній лікарню, зокрема в центрі мікрохірургії вуха та сурдоневрології, перебуває троє потерпілих з Майдану.

Іван Лепеха - родом із Гощанщини. Студент з трьох потерпілих, госпіталізованих у мікрохірургії вуха та сурдоневрології, постраждав найбільше. Біля його ніг під час сутичок у Києві впала та розірвалася граната, а ще в ногу поцілила гумова куля.

Запалення верхніх дихальних шляхів - такий діагноз лікарі поставили сусідам по палаті Івана, Михайлу і Віктору. Чоловіки поїхали у Київ, бо хотіли долучитися до творення змін у країні. За словами постраждалих активістів, нині вони відчувають опіку не тільки близьких, а усіх небайдужих.

Майданівці і волонтери посприяли, аби у активістів не було проблем із медикаментами. За словами лікарів, стан здоров'я постраждалих протягом тижня пішов на покращення.

Поляки готові лікувати поранених на Євромайдані у Києві, безкоштовно, без віз і навіть закордонних паспортів. Активісти ж кажуть, що стояли на майдані і задля того, аби рівень медицини у нас не поступався Європейській.