Звільнення директора та виплата зарплатні. З такими вимогами сьогодні працівники "Рівнеоблводоконалу" вийшли на протест. Спочатку хотіли страйкувати, проте аби забезпечувати безперебійне постачання води в оселі рівнян вирішили поки протестувати.

О восьмій годині ранку близько сотні працівників "Рівне облводоканалу" не на робочих місцях, а біля адмінприміщення. Люди вимагають виплатити їм заробітну плату. Тут її не бачили вже півроку. До працівників виходить головний інженер підприємства. Проте діалог з людьми у нього не складається.

Люди хочуть зустрітися з директором підприємства. Проте Андрій Карауш до людей не виходить. Запрошує до свого кабінету лише журналістів і скаржиться. Підприємство збиткове, тому і грошей на зарплату не вистачає.

Не дочекавшись директора на вулиці, працівники підприємства таки заходять до кабінету Андрія Карауша. Останній, через велику кількість людей запрошує їх на розмову до актового залу. Вже там працівники Рівне облводоканалу зачитують звернення до депутатів як обласних так і народних.

Директор підприємства звітується перед людьми. Каже, гроші на зарплати розподіляються по мірі надходження. Проте працівники Андрію Караушу не вірять.

У залі лунають заклики до директора - написати заяву на звільнення. Натомість Андрій Карауш першим підписує звернення до депутатів і обіцяє вже разом з працівниками підприємства розподіляти кошти, які надходитимуть у "Рівне облводоконал". Після цього люди вирішують все таки не страйкувати, а працювати аби забезпечити жителів області водопостачанням.