Чергове віче на головній площі міста зібрало близько 3 тисяч чоловік люду. громада постановила: безладу не чинити і скликати обласних обранців на завтра.

Рівне нське середмістя замість реклами прикрашатиме символічна свіча пам'яті на велетенському екрані на Укрпошті. Принаймні, рекламу там не транслюватимуть, доки ситуація в країні не стабілізується. Далі - коротка політінформація під церковний передзвін.

Слово бере очільник правого сектору в області.

Далі - заклики зі сцени не піддаватися на провокації і самим не провокувати солдатів. Армія, мовляв, з народом. А от стосовно міського голови Рівного у активістів - сумніви.

А за кількасот метрів від головного майдану Рівного, новий очільник облради підписує розпорядження про скликання обласної сесії завтра опівдні. Питання на порядку денному одне - суспільно політична ситуація в області. Завтра вирішуватимуть: як жити далі.

На момент підготовки сюжету до ефіру консультації активістів і голови облради ще тривали. Тож інтрига стосовно подальших дій влади і активістів триматиметься до завтрашнього дня.