Як повідомили у прес-службі народного депутата України Юрія Вознюка, можливо буде заблокований Корецький пост ДАІ.

Щойно народному депутату України Юрію Вознюку повідомили про те, що працівники ДАІ в області отримали розпорядження не пропускати транспорт, що прямує у напрямку Києва.

О 23.00 буде заблокований Корецький пост ДАІ.

Тим часом керівник прес-служби ВДАІ в Рівне нській області Тетяна Гордійчук повідомила, що жодної подібної інформації не надходило.

Як повідомила помічниця нардепа Зоряна Богуславська, нині місцеві активісти перевіряють інформацію про те, що трасу блокуватимуть мішками з піском.

Тим часом о 19.04 на офіційному сайті кабінету міністрів оприлюднили інформацію про те, що рух у напрямі Києва ОФІЦІЙНО обмежений.

pic

За словами Зоряни Богуславської, нині на місці перебуває інша помічниця нардепа. На посту ВДАІ поки все спокійно. Всі працівники у приміщенні посту. Нині, за словами очевидців, ДАІВці щось активно обговорюють.

Як повідомили очевидці, перед постом ДАІ встановили шлагбаум. Але автобуси, які проїжджали, вже його зламали. За постом ДАІ знаходиться кілька машин інспекторів, вони "напоготові". Також там знаходиться вантажівка. Що у ній - поки не зрозуміло.

Поки автівки рухаються в сторону Києва і в сторону Рівного без перепонів.

Станов на 23.05 Корецький пост ДАІ у цей момент закривають трактором, і кабіною від фури. Хто поряд, не дайте перекрити виїзд на Київ! Помічник народного депутата Юрія Вознюка Марина Михальська організовує на місці мобілізацію людей, аби не допустити повної блокади руху.