Гроші, гроші і ще раз гроші стали основною темою розмов та суперечок поміж депутатами Рівненської міської ради. На що виділяти кошти, а на що ні, вирішували вже на третьому пленарному засіданні.

Депутати Рівне ради вкотре говорять про бюджет. Спершу просять докладно пояснити: скільки планували і скільки витратили на конкретні напрями з міської казни минулоріч.

А за тим мають претензії до змін до бюджету вже на рік 2014. Мовляв, отримали цифри надто пізно і до кінця не розібралися.

Потім просять продовжити на цей рік термін дії програми "Молодій родині - доступне житло у Рівному". Мовляв, програма дієва, перевірена роками. Якщо ж охочих на участь не знайдеться - гроші повернуть у бюджет.

А от майже сто тисяч, котрі традиційно спрямовують на добровільну народну дружину тепер пропонують направити на загони народної самооборони.

Як обізвуть ці загони, аби вони були легітимними, депутати вирішуватимуть на наступному засіданні. А поки ж нарікають: навіть вже розпочату добру справу не можуть довести до кінця.

Міські обранці сперечалися б за гроші і далі, та от порядок денний вичерпався. Тож гроші продовжать ділити вже у березні, на наступному засіданні.