Вологість та сирість у квартирах рівнян, які мешкають у багатоповерхівці на вулиці Дундича 1Б, не дивина. У помешканнях вже багато років протікає дах.

Гроші у ремонт чоловік вклав, однак розуміє, що навесні усі його старання зійдуть нанівець. Влітку люди роблять ремонт – а восени та навесні дах знову починає протікати. За такаю схемою ці рівняни живуть вже декілька років. Та протікає дах не лише на 9 поверсі. Восьмий теж підтоплює. Власниця квартири розповідає, по панельним швам волога потрапляє у помешкання. На сьомому така сама ситуація. У квартирі пані Наталії на стінах теж сліди негоди та грибок.

Люди говорять, наслідки протікання даху видно навіть у квартирах 5 поверху. Та це не єдина проблема мешканців багатоповерхівки. З 90-того року тут не працює ліфт.

Ці рівняни вже втомились жити у таких умовах, на їх звернення у комунальних служб та підприємства "Житломехбудсервіс" яке багато років обслуговує цей будинок багато років, немає ніякої реакції.Тож вони звернулись до Громадського контролю.

Активісти говорять, допомогти цим рівнянам без втручання влади неможливо.