«Товаришу Верховний Головнокомандуваче Збройних Сил України!

До Вас звертаються військовослужбовці військової частини А1519.

Ми дуже стурбовані ситуацією, яка склалася останнім часом в нашій державі. Ми військовослужбовці військової частини А1519, із занепокоєнням спостерігаємо за подіями, що розгортаються сьогодні в Україні. І нам, як громадянам держави, небайдуже майбутнє нашого народу, наших близьких та рідних, наших дітей.

У цей непростий для країни час, ми повною мірою усвідомлюємо надзвичайно велику відповідальність, яка лягає сьогодні на захисників Вітчизни.

Ситуація, що склалася сьогодні потребує мирного врегулювання шляхом переговорів та “круглих столів”.

Протистояння у суспільстві в подальшому може призвести до збройної боротьби та кровопролиття, чого в жодному разі не можна допустити!

Товаришу Верховний Головнокомандувачу Збройних Сил України!

Ми сподіваємося, що заходи, які вживаються керівництвом держави, щодо мирного врегулювання ситуації в державі досягне позитивних результатів та стабільності в суспільстві».

Важливо звернути увагу громадян, що жодних закликів до введення надзвичайного стану, як це трактують деякі громадські лідери, не має.

Навпаки, люди, які тримають в руках зброю, тверезо оцінюють ситуацію в країні й можливі наслідки радикалізму, та виступають лише за мирне врегулювання конфліктів.