Всесвітній день ювеліра (Міжнародний професійне свято ювелірів)

Китайський Новий рік

Іменини святкують: Афанасій, Кирило, Марія, Маркіян


 

Символ дня - Золотий лебідь. Це день космічної любові, любові до всього сущого. Дуже гарний і гармонійний день. День допомоги, милосердя, альтруїзму й перетворення духу. Пізнання світу через любов. Ясне бачення вищих духовних цінностей і прагнення до них.

Добре дарувати людям радість, віддавати борги, подавати милостиню. Потрібно проаналізувати всю роботу зроблену за місяць, виявляти недоліки і прорахунки. Вибачитись, хоча б перед самим собою, за свої погані вчинки, неправильну поведінку. Потрібно також вибачити тих,  хто образив вас.

Починати справи цього дня не варто. Планувати також не треба - почекайте до початку наступного дня.

Їжа повинна бути легкою.

Стрижка вкрай небажана. Від сексу краще утриматись.


 


 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – твоя вроджена різкість і непередбачуваність реакції ускладнить сьогоднішнє спілкування з жінками - колегами, партнерами. Постарайся в судженнях про когось або про щось виявляти об’єктивність і неупередженість. Демократичність і толерантність - найкращі партнери в будь-яких справах.


 


Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – важко буде налаштуватися на роботу - якась дрібниця в зовнішньому вигляді, в одязі, може зіпсувати тобі щонайменше півдня. Головною темою дня будуть гроші і ресурси твоїх партнерів - правильність їхнього розподілу, інвестування. Ти знайдеш певні слабкі ланки в цій темі і виправлятимеш їх.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні буде важкий, напружений, але продуктивний день. Тобі вдасться багато чого зробити і зрушити з «мертвої точки» давно залежані справи. Звичайно, не без сторонньої допомоги - співробітники та колеги з радістю допоможуть тобі і нададуть необхідну інформацію з важливої для тебе теми.


 


 

Р а к (22.06 - 22.07) – на роботі сьогодні в цілому все буде спокійно. Присвяти день пошуку себе - нових інтересів, занять, захоплень, особливо тих, які можуть бути соціально значущими і потрібними. Для цього приклич на підмогу найвірніших і правдивих порадників - кмітливість, інтуїцію тощо.




Л е в (23.07 - 23.08) – не варто на роботі заводитися через дрібниці - не потрібно звертати на них увагу. Ну, не прийшов кур'єр вчасно з важливими документами - з ким не буває. Краще домовся про спільний обід з людиною, спілкування з якою приносить в офісі одне задоволення і позитив. І вже точно уникай зануд.


 


Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні буде важко мотивувати себе до роботи - з ранку ти мимоволі знаходитимеш для себе купу виправдань, аби ухилитися від обов'язку і відповідальності. При цьому протягом дня справи інших людей - партнерів, колег, товаришів по службі - цікавитимуть тебе більше, ніж свої власні.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – велика віддача і працездатність будуть проявлені і помічені за тобою в другій половині дня. При цьому в твоєму колективі буде атмосфера взаємної участі і підтримки. Ніякого серпентарію! Всі проекти, які вимагають колективної участі, можуть бути більш успішними, ніж «сольні» проекти - це день спільної роботи.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – більшу частину дня ти витрачатимеш на пусті розмови і теревені. Хоча при цьому цей день вдалий для впровадження в робочий процес нових технологій і новаторських рішень. Але, очевидно, ти це «проспиш», на жаль. У справах фінансових також будуть деякі неточності і упущення - прояви максимум участі й уваги.


 


 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – твої капризи і мінливість, які так зворушували раніше, сьогодні дратуватимуть декого в офісі. Постарайся, приймаючи рішення, особливо, якщо ти маєш підлеглих, керуватися не емоціями, а логікою. Не впадай у крайнощі, не проявляй максималізму. У другій половині дня на тебе чекають невеликі поїздки і переміщення.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – твоя присутність буде необхідною відразу в кількох місцях водночас. І тобі потрібно постаратися вибрати пріоритети і чітко спланувати свій сьогоднішній графік. Займайся більш вільною діяльністю, по можливості, а не «сиди» в рамках, що властиво справжньому Козерогові.


 



В о д о л і й (21.01 - 18.02) – у першу половину дня буде складно зібратися. Неуважність, безтурботність можуть зіграти з тобою злий жарт. Слід зібратися, наскільки це можливо. Виникнуть справи, в яких тобі потрібно буде проявити чисто людські якості - розуміння, співчуття, навіть  жаль.


 


 

Р и б и (19.02 - 20.03) – займайся справами, які вже давно в роботі, і концепції яких тобі зрозумілі і близькі. Не варто починати нове - зараз не час. Орієнтуйся на взаємодопомогу, причому - двосторонню. Твоє нинішнє вміння йти на компроміс і домовлятися буде гідно оцінено і в особистих взаєминах.


 

Дозвілля

„Лікар: Учень Авіценни”

„Вій”

„47 Ронін”

„Я, Франкенштейн”

„Геракл: Початок легенди”

„Чемпіони”


 


 

„Лікар: Учень Авіценни”

„Вій”

„Чемпіони”

„Геракл: Початок легенди”

„Я, Франкенштейн”

„Джек Райан: Теорія хаосу”

„Креденс”


 


 

Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Екватор, ТРЦ - Виставка живих тропічних метеликів

Сальвадор Далі, арт-кав'ярня – „White Rabbit”

Лагуна, нічний клуб – „RnB Party”

Рівне нська обласна філармонія - Джаз-клубу "ДжЕм" – 5 джазових років