Емоційним та безкомпромісним видалося засідання президії Рівненської обласної ради. Жодна з депутатських груп не хотіла поступатися іншій повноваженнями. Окрім роботи над порядком денним, депутати не оминули нагоди нагадати один одному про відповідальність, совість та навіть дорікнути станом здоров'я.

Обговорити питання, які мали б розглянути на завтрашньому засіданні сесії облради, зібралася президія. Після кількаденної відсутності приїхав на зібрання і голова обласної ради Юрій Кічатий. Опозиційні депутати не оминули нагоди поцікавитися: де ж він перебував увесь цей час.

Нагадали депутати і про рішення, прийняте на засіданні Народної ради, про відставку Юрія Кічатого та його заступників. До слова, Михайло Кривко і Олександр Чуприна досі перебувають на лікарняному.

Вирішити це питання постановили таки у сесійній залі. А поки ж взялися за вирішення іншого питання: чи готовий до затвердження бюджет Рівне нської області.

Врешті, члени президії вирішили не виносити бюджет на розгляд сесії. Втім, засідання завтра таки відбудеться. Можливо доля головного фінансового документу області вирішиться саме там. Адже за законом депутати повинні затвердити бюджет до 3 лютого.