Заметіль стала справжнім випробуванням для водіїв. Майже півтораста одиниць спеціальної техніки, тонни пального і цілодобовий графік роботи у комунальників. Рівненські дорожники борються зі стихією. Нині транспортні магістралі не стоять, але в районах ситуація складніша.

З природними умовами Рівне нські дорожники борються і вдень і вночі. Аби забезпечити безперебійний рух транспорту відповідні служби перейшли на цілодобовий графік роботи. Техніка, подекуди ще радянського виробництва стихії не витримує. Ремонтують її теж цілодобово в одній з трьох перативних майстерень

Нині на дорогах області працює близько півтори сотні одиниць спецтехніки. Ситуацію основних транспортних магістралях відслідковують в режимі онлайн.

За версією державтоінспекції найгірший стан доріг у Дубенському районі.

Мовляв там самі інспектори витягують автомобілі з кучугур.

Водії дубенщини - згодні.

А от у перевізників - своя статистика. За даними диспечерської служби рівненського автовокзалу ускладнене транспортне сполучення між Гощею і Острогом

В службі автомобільних доріг області нарікають на шквальний вітер. Мовляв наівть після проїзду важкої техніки дороги перемітає за лічені хвилини. Пишаються тим, що на відміну від сусідньої Волині до крайніх заходів - закриття доріг не вдавалися і не будуть.

Від початку тижня рятівники рівненщини витягнули з кучугур та заметів 7 автомобілів. Нині чергування несуть в посиленому режимі, але важку техніку виводити на дороги необхідності не бачать.

Синоптики ж прогнозують снігопади і хуртовини на Рівне нщині найближчі кілька днів. Тож звертаючи з центральних транспортних магістралей варто кілька разів подумати. І не зволікати з викликом підмоги, якщо халепа на дорозі все ж трапилася.