Серіал «Кухня» став найдорожчим серіалом у Росії. Після виходу перших епізодів, його рейтинг почав стрімко рости, а аудиторія з кожною серією різко збільшувалася. Кожна серія серіалу «Кухня» коштує 200 тисяч доларів. І щоб випустити 2 сезони, його творці витратили 8 млн доларів. Глядачі вже давно із величезним нетепрінням чекають, коли вийде 3 сезон серіалу «Кухня». Відомо, що його зйомки розпочалися ще влітку минулого року.



pic

Спочатку планувалося, що перша серія 3 сезону «Кухні» вийде у жовтні 2013 року. Проте наразі, творці анонсують прем’єру нового сезону улюбленого серіалу на лютий 2014 року.

Що ж чекає глядачів у 3 сезоні? Актори серіалу все ж привідкрили завісу таємничості і таки розповіли кілька секретів із знімального майданчику. У 3 сезоні герой Марка Богатирьова - Макс подослішає, він буде робити чоловічі вчинки і стане дуже близьким до здійснення своєї мрії – стати справжнім шеф-поваром.



pic

А Олена Подкамінська, яка грає в серіалі Віку, сподівається, що її роль у новому сезоні розшириться. Вона намагається переконати сценаристів, щоб вони зробили її героїню більш м'якою, адже сором'язливій актрисі дуже важко грати стерву. Раніше творці серіалу ставили їй завдання виглядати у кадрі нарівні з сильним і владним Дмитром Назаровим.

І Олені доводилося перед кожною зйомкою займатися аутотренінгом. Потім сам Дмитро почав їй допомагати перевтілюватися у суворий образ. А ще сценаристи інтригують.

Можливо, Віка у новому сезоні завагітніє. А Ольга Кузьміна під час зйомок 3 сезону серіалу «Кухня» таки насправді була вагітною. Відповідно її героїня офіціантка Настя теж у 3 сезоні завагітніє.



pic

Українка Катерина Кузнєцова, яка виконує роль Саши, в перерві між зйомками сезонів офіційно стала дружиною Євгена Проніна. Вони вже три роки живуть разом, але відкладали весілля, тому що хотіли, щоб ​​воно стало грандіозною подією у їхньому житті. А для цього потрібен був час для підготовки.



pic

А от стосунки між героями Марини Могилевської і Дмитра Назарова стануть більш стабільними і спокійними. Але героїня Юлії Такшиної - колишня дружина шеф-кухаря теж іноді буде з'являтися і псувати усім нерви. Загалом, сюрпризів для глядача в новому сезоні буде багато.

У матеріалі використані фото з сайту http://tvgid.org