Мешканці села Три Копці, що на межі Рівненського і костопільського районів, обурюються. Їх громаді влада не приділяє належної уваги.У селі погані дороги, немає газу та ще й без дозволу мешканців збудували дві стільникові вишки. Останньою краплею для селян стало закриття єдиного магазину. Обурені трикопчани звинувачують у зловживаннях сільського голову.

Невеличке село Три Копці на межі Рівне нського та Костопільського районів налічує лише 42 двори. Баба Люба живе навпроти магазину. Втім таке сусідство віднедавна стареньку не тішить. Магазин закрили як нерентабельний.

Споживспілка, якій і належить магазин припинила торгівлю ще на початку вересня. Втім потім, якийсь час здавали магазин в оренду. Проте і це виявилося нерентабельним для кооператорів. Магазин закрили. І в село почав двічі на тиждень їздити автомобіль із хлібом та крупою.

Втім селянам це не надто подобається.

А ще в село заїздить якійсь підприємець-доброволець, який приторговує крамом із власною націнкою.

Поговорити із підприємцем на вдалося, побачивши нашу автівку він залишив місце роботи. І з'ясувалося його діяльність не задовольняє не лише трикопчан. Власник місцевого магазину - рівненська споживспілка звинувачує його у нечесній конкуренції. Голова правління Тетяна Зосимчук повідомила, що була змушена закрити магазин через те, що різко впали продажі, і люди крім пива та цигарок нічого не купляли. Більше того, каже що може знову відкрити магазин, якщо трикопчани ігноруватимуть конкурентів. Селяни ж кажуть, їх просто хочуть вижити, з села. Газ у Три копці не ведуть хоч документи зроблені, а ще без їх дозволу збудували дві стільникові вишки, які шкодять здоров'ю.

Сільський голова Ігор Смоляр звинувачення відкидає, каже дорогами в селі опікується, та й здоров'я селянам не псує.

А щодо газу готовий провести його до села за умови співучасті громади, бо цьому каже, життя навчило.

Сільський голова запевняє, що громаду села Три Копці не ігнорує, а справно виконує свої обов'язки. І якщо селяни йтимуть на співпрацю, а не тільки обурюватимуться, разом зможуть зробити для села набагато більше корисного.