Морські судна, літаки, автомобілі та навіть пральну машинку зроблену власноруч представили юні таланти зі всього міста в обласній бібліотеці . Там у відділі інформації та документів виробничої тематики відкрилася виставка робіт з початкового технічного моделювання. На що здатні рівненські школярі, коли відриваються від моніторів та телеекранів?

На відкриття виставки в обласну бібліотеку завітали діти з другої школи. Вони в захопленні оглядають кожний експонат. На цій виставці практично все, крім орігамі, можна не тільки побачити але й ще потримати в руках. Тому школярам тут подобається.

Подібні виставки проводяться в Рівному вже більше десяти років. Організатори - міський центр учнівської молоді кажуть, дітям завжди є чим здивувати.

Неабияке зацікавлення у відвідувачів викликала ось ця пральна машина, яка ззовні практично не відрізняється від своїх залізних братів. Організатори кажуть, вона мабуть таки здобуде приз глядацьких симпатій. А кращі роботи відправлять на обласну виставку.

Подивитися на творіння рук дитячих організатори запрошують усіх рівнян. Адже виставка безкоштовна і триватиме до 30 січня.