Десять років на сцені! 26 січня вистава "Суперники" відзначатиме свій ювілей. Традиційно, на сцені театру. За цей час упевнені творці її переглянули більшість рівнян, а вона і досі перевертає світогляд глядачів. Адже тема кохання вічна, особливо в умовах війни. Чим запам'яталися творчі будні акторам і усій творчій групі, та з яким настроєм святкуватимуть ювілей улюбленої вистави?

"Суперникам" 10 років. До цієї дати у театрі вирішили ще раз порадувати глядачів. Тож у неділю на сцені знову Суперники. Саме у цій виставі свої перші акторські кроки зробила Юлія Крет. За цей час розповідає, набралась досвіду, та й сама змінилася, адже стала мамою. Тому чимало епізодів вистави почала розуміти лише з часом.

Вже нині актори шукають формулу успіху вистави. Зійшлися на тому - що Суперники їх зблизили. Актори на сцені живуть, та переймаються долею своїх героїв. Народна артистка України Ніна Ніколаєва на деякий час вибувала з вистави, однак повернулася до своїх колег та глядачів.

Шукав себе на сцені у Суперниках і Станіслав Лозовський. Певний час працював із мамою в одних епізодах. Ольга Лозовська зізнається - працювати із сином було складно, адже доводилось його і проклинати, і кулі на нього посилати. Та Станіслав довів - таки гідний бути актором.

Керівник театру Володимир Петрів розповідає, за 10 років вистава і збагатилася і зазнала втрат. З життя пішов один з головних героїв- Володимир Сніжний. На його роль ввели народного артиста Георгія Морозюка. У акторів народилося четверо дітей, з'їли кілька десятків кілограм бананів та сала, а ще витратили 130 яєць. Сподіваються, рівненські Суперники житимуть і надалі.