Як же можна обійтися без весільних привітань на весіллі? Підбірка різних привітань від імені батьків, запрошених гостей, друзів, дружок та інших присутніх.

Сьогодні день – благословіння Бога – Радіють ангели, співають небеса, Сьогодні починається дорога, Ступають нею люблячі серця. Мій сину любий, нині я щасливий, Бо день настав – продовжиш ти свій рід, Будь завжди добрий, мудрий та сміливий, Провадь високо вгору ти свій літ.

*********************

Ігорчик нині, наче сокіл ясний, Оленочка – як горлиця-краса! Хай її врода ні на мить не гасне, Такою ж чистою нехай буде душа. О любі діти! Вже на віях сльози Тремтять нестримно нині у батьків, Бо лише вчора ви ішли до школи, А нині ви покинете свій дім. Своє гніздечко вберете любов”ю, Прикрасите коханням голубів, Надія грітиме його зимою, Й молитва щира хресних та батьків. Ви нині – пара ніжних наречених, У вас батьки пригадують себе, Ігор й Оленка, наче два ангели, Від їх любові осінь веснами цвіте. І так хай буде і не день, не місяць, Не рік чи десять, а цілий ваш вік, Нехай від вас любові вчаться діти, Живіть у злагоді багато літ! Щоб сім’ю побудувати Вам ба-га-то треба знати! Йдіть у гості до батьків, Як чогось запас змілів, Дідо й бабця вам поможуть, Як зайде між вас негоже, На вуйків та на тіток Довіряйте ви діток. Не забудьте про стрийків, Словом, все – як Бог велів. Хресних теж не забувайте, За порадою звертайтесь. Всіх любіть і всіх шануйте, Із візитами мандруйте, Бо родина – то ваш сад, Бережіть, щоб був в вас лад!

*********************

Благословляєм любі діти, На щастя, злагоду в житті, - Кохання цінувати вмійте, Людську повагу – поготів. Від нині все діліть надвоє: І сум, і радість, і сльозу Красу вишневого прибою І листопадову росу. Хай Вас веселка обіймає, Калина тулиться до щік, Хай світлу долю провіщає Барвистий вишитий рушник. За днями дні будуть сплітати Життя подружнього вінок. Хай Вам дарує Діва-Мати Здорових, гарних діточок.

*********************

Бажаємо щастя молодій сім’ї, Та довгих років спільного кохання! Хай будуть радісні всі ночі й дні, Хай здійсняться всі ваші побажання. Нехай у всьому помагає Бог, Долайте труднощі без всякого зусилля! Здорових та красивих діточок, Хай гірко буде тільки в день весілля!

*********************

Сьогодні поєдналися серцями І стали вдвох на рушничок, Бажаєм щастя Вам з роками, Гарненьких, милих діточок. Медовий місяць хай триває Все Ваше радісне життя, Любов і ніжність не зникає, Чекає світле майбуття!

*********************

Під весільні маршу звуки Ви серця з’єднали й руки; І з нагоди цього дня Тішиться уся рідня. І ми нині теж завзято Вас вітаєм, молодята, І зі створенням сім’ї Побажання шлем свої. Збережіть кохання зілля Аж до срібного весілля І здоров’я вам міцного До весілля золотого.

У вас сьогодні неповторний час: Ви на рушник весільний разом стали; Прийміть вітання щирі і від нас, Бо спільне ви життя своє почали. Кругом лиш чути ваші імена, І вами не натішиться родина. Віднині збільшилась сім’я одна - Ще більш зміцніє наша Україна! Ідіть щасливо у нове життя, Щоб горе і невдачі вас минали, Аби гарячі й щирі почуття Ніколи в ваших душах не згасали.

Любі наші відвідувачі, за допомогою форми коментування, ви можете залишити свої весільні привітання, які ми обов'язково тут опублікуємо.

Читайте актуальні новини на сайті ukr.obozrevatel.com