Ще один учасник благодійної акції "Добро на Різдво" Віктор Макієвський отримав омріяний подарунок. Відтепер хлопчина став власником ноутбука, який допомагатиме йому у навчанні та адаптації до навколишнього середовища.

Шестирічний Віктор Макієвський сьогодні в центрі уваги. Він приніс із собою до Пагінця ноутбук. Сучасну техніку йому подарували благодійники акції "Добро на Різдво".

Віктор, як справжній хлопець, уже розібрався зі своїм подарунком. Він впевнено тисне на клавіші та із задоволенням виконує завдання.

Вихователі та батьки вдячні організаторам акції та благодійнику за турботу. Кажуть, Віктор добре справляється із новим засобом навчання і задоволений ноутбуком.

А організатори благодійної акції "Добро на Різдво" нагадують усім, хто й досі вірить у диво, яке можна здійснити власноруч, що ще двоє учасників акції чекають на здійснення своїх мрій. Це юний поет Анатолій Басараба, який мріє про ігрову приставку Соні плейстейшен та Євгенія Литвиненко, якій вкрай необхідно придбати легкий інвалідний візочок. Гроші можна перерахувати на благодійний рахунок міської громадської організації "сприяння позашкільній освіті та соціальному захисту дітей та підлітків рівненського палацу дітей та молоді з приміткою "Благодійна акція Добро на Різдво".