Рятувальники Рівненщини попереджають жителів області про небезпеку пожеж в їхніх оселях. Для цього створили спеціальні рейдові групи, які здійснюють подвірні обходи громадян. Особлива увага тим населеним пунктам області, де вогонь господарює найчастіше.

Тільки з початку цього року в області сталося 27 пожеж у яких вісім людей загинуло, з них двоє дітей. Така кількість пожеж із трагічними наслідками на Рівне нщині змусило представників відповідних служб та відомств інтенсивніше взятися за навчання населення основним протипожежним правилам. Для цього створили навіть спеціальні рейдові групи.

До складу рейдових груп увійшли місцеві чиновники, фахівці ДСНС, представники територіальних громад, органів внутрішніх справ, комунальних служб, добровільних пожежних формувань та громадських організацій.

Подібні заходи, обіцяють рятувальники, проводитимуться і надалі в інших населених пунктах області. І додають, лише спільними зусиллями можна мінімізувати кількість пожеж у житловому секторі та зробити життя людей по-справжньому безпечним.