Творчі колективи Рівного привітали заколядували людям з особливими потребами. На святковий концерт запросили понад півтори сотні чоловік, яким надають соціальний супровід. Організатори кажуть, вже третій рік влаштовують такий захід, адже він дає можливість додатково поспілкуватися та привітати інвалідів зі світлим Різдвом Христовим.

"Різдвяні зустрічі для людей з особливими потребами" громадські активісти влаштовують вже втретє. Цю категорію людей вітають учні музичних шкіл, артисти філармонії та вихованці палацу дітей та молоді. Усього на зустріч запросили десять товариств, які опікуються інвалідами.

На Різдвяні зустрічі приїхали делегації з Дубно. Організатори впевнені, це чудова нагода побачити друзів та поринути у справжнє свято мистецтва.

Цього вечора інваліди радіють, що про них не забули. Сьогодні вони можуть розслабитись, і просто поринути у свято, не готуючись до власних виступів. Адже нині, кажуть активісти, люди з обмеженими фізичними можливостями мають змогу займатись у різних секціях. Тому нинішнє свято відкриває нові горизонти та віяння у мистецтві.

На Різдвяних зустрічах привітали та подякували активістам та волонтерам товариств, з якими вони співпрацюють. Організатори проекту планують створити громадський волонтерський центр, аби допомагати інвалідам активніше.