Сам собі екзаменатор. У такій ролі виступив міський голова Рівного Володимир Хомко під кінець року. Він відзвітував рівнянам про черговий рік роботи на посаді. Традиційно, поскаржився на казначейство, яке затримує чесно зароблені податки, розказав про перевиконання бюджету та поставив оцінку власній діяльності.

Тверду четвірку за п'ятибальною шкалою оцінювання поставив собі міський голова Рівного за роботу у 2013-му році. Проте Володимир Хомко переконує, якби казначейство вчасно перераховувало гроші то оцінка була б вища. Адже, через брак коштів не вдалося виконати багато програм для розвитку міста.

Міський голова Рівного переконує, цьогоріч вдалося збільшити бюджет Рівного на понад вісім мільйонів гривень. Також в 2013-му залучили понад 155 мільйонів доларів на реалізацію інвестиційних програм. Відповів Володимир Хомко і на запитання рівнян. Одне з яких стосувалось розчищення доріг у зимовий період.

Ще одне запитання стосувалось начебто заборони міським головою проведення мітингів.

Володимира Хомка не лише запитували, а й дякували. Зокрема представники Української православної церкви Київського патріархату.

Наприкінці свого звіту міський голова в свою чергу подякував керівникам підприємств та усім небайдужим громадянам Рівного за всіляку підтримку та надання допомоги не тільки в проведенні масових заходів, а й в усіх питаннях, які стосуються напрямків життєдіяльності міста.