Новорічним подарунком для мешканців Зарічненського району стало відкриття спортивного комплексу. Він кілька десятиріч різав око чиновникам своїми напівзруйнованими стінами. Нині ж перетворився на сучасну спортивну будівлю.

Раніше уроки фізкультури у Зарічненській гімназії проводили у пристосованому класі та на вулиці, нині ж мають просторий сучасний спортивний комплекс. За чотири місяці він постав на місці фактично руїн недобудованого у 2000-их роках комплексі. Тепер у Зарічному вірять: районний центр стане осередком спорту та здорового способу життя. Адже тут зможуть займатися і гімназисти, і вихованці спортшколи, і молодь району.

Окрім великого залу у спорткомплексі облаштували ще й малий - гімнастичний. Тут зможуть займатися і гімнастки, і важкоатлети, і борці. Сподіваються проводити у комплексі змагання районного й обласного рівня. Та навіть деякі міжнародні. Використати таку можливість зможуть і 25 вихованців школи бойового гопака "Джура".

Очільник області каже: хоч 2013-тий був одним з найскладніших за часи незалежності України, та на Рівне нщині зробили все можливе для спорудження соціальних об'єктів, своєчасної виплати заробітної плати, а також введення в експлуатацію будівель, яких люди чекали десятиліттями.

Загалом на будівництво спорткомплексу у Зарічному витратили понад 12 мільйонів гривень інвестицій з державного бюджету. За ці гроші звели за сучасними технологіями споруду площею 1600 квадратних метрів. Нові об'єкти відкриватимуть і у наступному році, каже очільник області. Так, вже у січні новосілля святкуватимуть в Костопільському районі, де запрацює культурно-дозвіллєвий центр.