У Рівному з'явились нові король та королева. Точніше принц і принцеса. За корони "Міні-міс та міні-містер Рівненщини-2013" змагалися 17 дівчаток і двоє хлопчиків. Переможці представлятмуть область на національному фестивалі краси та таланту "Міні-міс та Міні-містер України-2013" у столиці.

Дітки від чотирьох до дванадцяти років до фестивалю краси та таланту "Міні-міс та Міні-містер Рівне нщини-2013" готовулись плідно та заздалегідь. Дівчатка запевнили, при підготовці до конкурсу панувала атмосфера дружелюбності та позитиву.

Наймолодша учасниця фестивалю впевнено себе почуває як на публіці так і за кулісами. В свої чотири роки Євгенія вперше вийшла на сцену.

В журі фестивалю краси і таланту"Міні-міс та міні-містер Рівне нщини-2013" представники ЗМІ, організатори, фотограф та відомі моделі. Експерти запевняють, що головне при виборі переможців далеко не зовнішні риси.

Ніхто не залишиться без уваги, всі дітки отримають нагороди та подарунки, запевнили організатори.

А переможницею Міні-міс Рівне нщина -2013 стала Вероніка Максимцева. Вона і ще переможці в трьох категоріях, представлятимуть Рівне нщину на національному фестивалі краси та таланту "Міні-міс та Міні-містер України-2013".