У Рівному Фінішував Кубок міста з футзалу. Упродовж кількох днів ДЮСШ №4 стала центром безкомпромісної боротьби.

До фіналу кубка міста з футзалу вийшли добре відомий "Рівне газ" та новачок Першої ліги, костопільський "Горизонт". Цікаво те, що у півфіналах обидва суперники побороли своїх опонентів тільки за допомогою серії післяматчевих пенальті. Матч обидві команди розпочали з високих обертів. Гості з Костополя намагалися навіть нав’язати свою гру. І в першому таймі впродовж двох хвилин забити гол двічі їм завадила штанга. Натомість, газовики наприкінці тайму зуміли забити. Після перерви "Горизонт" кинувся відігруватися, натомість ще двічі пропустив. Під завісу матчу костопільчани забили гол престижу. У підсумку 3-1 і новим володарем Кубка міста з футзалу став "Рівне газ".

Загалом у Кубку міста з футзалу цього річ взяло 25 команд. Організатори турніром залишилися задоволені. Голова міської федерації футболу каже, що такого турніру ще не було.

Після того як фінішували Кубкові змагання, командам розслаблятися не збираються. Адже вже 4-5 січня стартує друге коло чемпіонату міста з футзалу у першій лізі. Саме там деякі команди зможуть взяти реванш за свої попередні поразки. Віктор Самчук, Артем Лаговський. Новини Рівного.