Джазовий клуб «ДжЕм» вітає всіх прихильників джазової музики з Новим Роком та Різдвом Христовим, і запрошує зануритись у віковічну магію різдвяних свят на «Щедрому Вечорі z добрим jazzom», що відбудеться 9 січня 2014 року, о 19-00 в Залі Камерної та Органної Музики.

Колядники, що зігріватимуть вишуканими джазовими аранжуваннями українських народних колядок та щедрівок, - етноджазовий гурт «ShockolaD», м. Львів: Ігор Гнидин (барабани), Анастасія Литвинюк (клавішні), Іванка Червінська (вокал), Михайло Балог (тенор-саксофон), Андрій Кохан (бас-гітара).

Вже п’ятий рік поспіль джазовий клуб "ДжЕм" та гурт «ShockolaD» влаштовують особливе різдвяне свято в Рівному, на якому музиканти представляють авторські джазові обробки українських, польських, американських щедрівок і колядок.

«ShockolaD»– один з найуспішніших українських гуртів, що працюють у жанрі world music. Гурт постійно грає на різноманітних концертних майданчиках – на фестивалях, на великих сценах, у клубах.

ShockolaD відкритий до музики різних стилів і напрямків. Музиканти поєднують речі, які здаються непоєднуваними і роблять це настільки природно, що кожен їх концерт пронизаний глибокими емоціями та обміном енергією між гуртом та аудиторією. Гурт несе меседж відкритості, зворушення і доторку до кожної людини, яка хоче поринути у світ звуків, що створюються під час незабутнього музичного ритуалу, яким є ShockolaD.

Щедрий Вечір z Добрим Jazzom.

9 січня 2014 року, 19-00, Зал Камерної та Органної Музики

Колядники: «ShockolaD», м. Львів.

Вартість квитків: 60 – 80 грн.

Детальна інформація за тел.. 43-29-73, (067)363-34-18