Рік Синього дерев'яної Коня несе у собі динамізм і напористість, поєднання ощадливості і вогненної пристрасті. Стихія – дерево, якому притаманні такі характеристики, як практичність, надмірність, запальність. І хоча, згідно зі східним календарем, рік Коня настає лише 31 січня 2014, дізнатися, чого очікувати від прийдешнього року, можна вже зараз.



pic Щур: 1924 , 1936 , 1948 , 1960 , 1972 , 1984 , 1996 , 2008 - Рік подарує можливість максимально проявити себе. Щури будуть проводити свою політику, підкоряти, керувати людьми і навіть підуть по головах, якщо це буде потрібно для кар'єрного росту. Однак така динаміка найбільш характерна для першої половини року. У другому півріччі на цих людей може здійснюватися серйозний тиск, і немає гарантії, що вони зможуть вистояти і вийти переможцями. У другій половині року Щури зможуть більше часу приділяти близьким і задумаються про свою сім'ю, яку інколи ігнорували. Професійні злети і падіння, негаразди у фінансовій сфері не залишать Щурам часу і сил думати про особисте життя. Народженим в Рік Щура людям не варто сподіватися на допомогу з боку, а тому завжди потрібно розраховувати тільки на себе і не переоцінювати власні сили. Ризикувати варто лише усвідомлено. У другій половині року є ймовірність втратити велику суму грошей. Перенапружуватися також не варто, інакше багато Щурів можуть потрапити до лікарні з перевтомою і нервовим перенапруженням.



pic Бик: 1925 , 1937 , 1949 , 1961 , 1973 , 1985 , 1997 , 2009 - Бики на початку 2014 року поставлять перед собою завдання максимально самореалізуватися і досягти великого прогресу у тій діяльності, яку вони вже давно обрали. Для досягнення мети ці люди підуть напролом. Цей рік обдарує Биків удачею і знайомством з впливовими людьми, які переймуться співчуттям до їх гарячого бажання і будуть їм допомагати. Бик протягом 2014 змінить чимало посад, піднімаючись по кар'єрних сходинках. Народжені під знаком Бика будуть зав'язувати знайомства, радувати коханих приємними сюрпризами та подарунками. До речі, Бик в 2014 році не стане розмінюватися на інших партнерів, адже він любить і відчуває віддачу від близької людини. Більшу частину грошей в рік Коня Бики витратять на своїх рідних і близьких. Зайва вага, небажання розлучатися з шкідливими звичками і хронічні захворювання, на лікування яких у Биків ніколи не вистачає часу, можуть дати про себе знати вже з приходом весни.



pic Тигр: 1926 , 1938 , 1950 , 1962 , 1974 , 1986 , 1998 , 2010 - Тигр - відмінний організатор, а отже у нього є чудовий шанс піднятися кар'єрними сходами саме в 2014 році, коли його кращі якості стануть найзатребуванішими. В загальному рік можна оцінити як дуже радісний і цікавий. Чекає багато приємних сюрпризів, подарунків і корисних придбань. Що стосується особистого життя та емоційного стану, то Тигрів буде лихоманити. Їх настрій може змінюватися щогодини, а тому не варто ображатися, якщо ненавмисно потрапите їм під гарячу руку. Трохи згодом, охолонувши, Тигр обов'язково вибачиться, якщо був не правий. Тигри цілком в змозі впоратися зі своїми проблемами поодинці, проте цього року їм буде потрібна допомога згуртованого колективу. Завдяки постійній турботі про себе Тигри не мають серйозних проблем зі здоров'ям. Єдине, що може вплинути на стан здоров'я, - обжерливість і шкідливі звички.



pic Кролик(Кіт): 1927 , 1939 , 1951 , 1963 , 1975 , 1987 , 1999 , 2011 - Кроликів очікує емоційний, насичений подіями рік. Але великих успіхів досягнути буде дуже складно. Виною всьому стануть лінь і безпечність. Представники цього знака будуть тягнутися до задоволень, чуттєвих насолод, але при цьому не стануть зав'язувати серйозних відносин. Їх повністю влаштовує власне кар'єрне просування, і вони не побажають нічого змінювати у своєму житті. Водночас сімейні Кролики проживуть 2014 дуже навіть спокійно і весело. Народжені в Рік Кролика люди не будуть надто залежні від грошей, так як увійдуть в цей період з непоганим фінансовим запасом. З початку року і до кінця літа Кролики будуть сповнені енергії і практично забудуть про свої болячки. Але шкідливі звички рано чи пізно можуть дати про себе знати хворобами шлунково-кишкового тракту.



pic Дракон: 1928 , 1940 , 1952 , 1964 , 1976 , 1988 , 2000 , 2012 - Цього року Дракони навчаться робити правильні висновки зі своїх невдач, тому здобудуть чимало досвіду і пізнання життя. Якщо у професійній діяльності впевненості та наполегливості Драконам не позичати, то в сфері кохання їм часто буде бракувати здатності приймати зважені рішення. Драконам доведеться переживати суперечливі стани: швидко проходить закоханість, бажання розлучитися зі своїм партнером і потреба робити що-небудь для збереження стосунків. Люди, що народилися під знаком Дракона, не змінять своїм кар'єрним планам і будуть максимально активно просуватися до мети. Уникнути багатьох неприємностей допоможуть друзі, а тому Дракону варто зберігати добрі стосунки з оточуючими. Представники цього знака не будуть витрачати великих сум на покупку дорогих речей. У 2014 році робити цього і не варто, оскільки фінансовий сектор цих людей буде досить нестабільним.



pic Змія: 1929 , 1941 , 1953 , 1965 , 1977 , 1989 , 2001 , 2013 - Представники цього знаку увійдуть в 2014 рік оновленими, з хорошим запасом здоров'я і матеріального благополуччя. Ці люди вже давно вирішили присвятити Рік Коня розвагам, захопленням, здійсненню задумів. Вони можуть зважитися на подорожі у місця, де ніколи не бували. Рік оновлень відмінно підходить для того, щоб змінити своє ставлення до життя взагалі, і до свого здоров'я зокрема. Не варто дивуватися, якщо Змії почнуть бігати вранці, раптом кинуть палит , хоч це не вдавалося їм раніше, запишуться у фітнес- клуб, на курси перукарів або підуть здавати на права. Але все це зовсім не означає, що Змії перестануть працювати. Свою улюблену справу вони не зрадять - лише на певний час знизять активність. Що ж до особистої сфери, то тут ці люди будуть прагнути максимальної гармонії.



pic Кінь: 1930 , 1942 , 1954 , 1966 , 1978 , 1990 , 2002 , 2014 Для людей, народжених у рік Коня, настає їх час! Кожен з них як у сім'ї, так і в колективі раптом відчує, що не просто прислухаються до його думки, а ще й підкоряються його словами і вказівкам. Коней протягом усього року буде супроводжувати удача, що прийде у вигляді несподіваної допомоги від людей, від яких її в принципі бути не могло. Якщо на початку року Коні будуть багато в чому відмовляти собі через відсутність фінансової складової, брати кредити в банку, займати великі суми, то вже в середини року гроші надійно осядуть в гаманці. Коні - справжні романтики, а отже немає нічого дивного в тому, що поруч з ними - завжди натовп шанувальників. Сімейним ж Коням варто бути обачнішими, щоб їх амурні справи не стали надбанням громадськості.



pic Коза: 1931 , 1943 , 1955 , 1967 , 1979 , 1991 , 2003 - Прийдешній рік дуже підходить для того, щоб Кози змогли зализати свої рани після надто вдалого для них року Змії. Відчують себе оновленими Кози ближче до середини весни, і додасть їм сили те, що вони любитимуть і будуть коханими. Вони дійдуть до тієї думки, що в любові необхідно не тільки брати, але й віддавати. У другій половині року вони зможуть непогано проявити себе у комерційній діяльності. З Коз вийдуть відмінні адміністратори і радники, оскільки у них добре розвинене чуття на вигідні угоди. Все це говорить про те, що Кози лише ближче до кінця року зможуть поправити своє фінансове становище.



pic Мавпа: 1932 , 1944 , 1956 , 1968 , 1980 , 1992 , 2004 - Мавпи відмінно провели минулий рік, завершивши його на мажорній ноті. Тепер же їм хочеться відпочити і насолодитися життям у всіх його барвах. Ці люди з початку року почнуть проявляти активність щодо протилежної статі, причому незалежно від того, вільна людина або перебуває у шлюбі. Мавпи - хитрі, наполегливі та чарівні ззовні, що дозволяє їм закохати в себе практично будь-якого представника протилежної статі. Мавпа буде людиною потрібною у будь-якій компанії і, навіть працюючи абияк, зможе зібратися в потрібний момент і принести користь своїй фірмі. Мавпи зможуть відмінно проявити себе і в індивідуальній діяльності, якщо переборють свою лінь. Єдине, що часто буде затьмарювати життя людей, народжених у рік Мавпи, - це їхнє здоров'я. Безпечність цих людей рідко приводить їх до лікаря, адже Мавпи сподіваються "на авось" і ковтають знеболюючі пігулки, лише відтягуючи момент лікування.



pic Півень: 1933 , 1945 , 1957 , 1969 , 1981 , 1993 , 2005 - Рік буде важким. Перш за все тому, що Півень знаходиться в конфлікті з Конем. Це говорить про те, що представникам цього знаку варто очікувати численних перешкод на шляху, які не так-то просто подолати. Це багато в чому відіб'ється і на внутрішньому стані цих особистостей. У Півня знову проявиться гарячність, задерикуватість, бажання переспорити опонента, що негативно позначиться на їхніх стосунках з оточуючими. Нестриманість Півнів найплачевнішим чином відіб'ється і на їх кар'єрних досягненнях. Несолодко доведеться і тим, кому належить працювати під керівництвом цих людей. Оптимальним рішенням у цьому році буде спроба розпочати власну справу. Врятувати цих людей і дещо розм'якшити їх душу зможе кохання. Ці люди не налаштовані спокушати протилежну стать, проте не стануть упиратися, коли до них почнуть проявляти увагу. Найбільш підходящим часом, коли Півням варто задуматися про близьку людину, стане осінь. Що стосується здоров'я, то їм вже давно пора задуматися про дієту і повне обстеження організму, оскільки хронічні захворювання до осені дадуть про себе знати.



pic Собака: 1934 , 1946 , 1958 , 1970 , 1982 , 1994 , 2006 - Народжені в рік Собаки увідйуть у 2014-й повними надій і готовими на будь-які жертви, щоб продовжити той рух, який почався ще в минулому році. Активними ці люди будуть протягом усього року, проте восени очікується серйозний спад, який може статися через проблеми з коханою людиною. Проблем в любовній сфері уникнути не вдасться хоча б тому, що Собаки неймовірно легко закохуються, вони довірливі і їх дуже легко спокусити. Піддавшись любовному пориву і кинувши партнера, Собаки через деякий час можуть самі бути кинуті, оскільки стануть просто нецікаві обранцеві. Собакам в рік Коня буде неймовірно складно утримуватися на займаній управлінській посаді, а все тому, що вони занадто лояльні до своїх підлеглих. Фінансовий сектор Собак буде досить хитким, але своїм рідним і близьким ці люди завжди готові дарувати чудові презенти. До того ж в середині року Собака може очікувати отримання несподіваною прибутку або спадщини. Удача не вбереже цих людей від стресів і депресивного стану, а отже варто налаштовуватися на позитив і менше переживати через дрібниці, щоб убезпечити себе від наслідків.



pic Свиня(Кабан): 1935 , 1947 , 1959 , 1971 , 1983 , 1995 , 2007 - Для людини, народженої в Рік Свині, 2014-й стане сприятливим у всіх напрямах. Свині - чемні та завжди підтримують хороші стосунки з колективом, маючи чимало прихильників. Нахабство і зухвалість цих людей дозволять завойовувати серця і вирішувати проблеми в бізнесі, однак, яких внутрішніх сил це буде коштувати, відомо тільки їм самим. Тим часом в любовних відносинах Свині на початку року виявляться не надто щасливі. Людина, в яку закохається Свиня, не звертатиме на неї абсолютно ніякої уваги. Сімейні ж представники цього знака східного гороскопа проведуть спокійний рік, але при цьому будуть часто ображатися на своїх партнерів, через що можуть навіть піти з дому. Продуктивним у 2014 році буде і фінансовий сектор Свиней. Ці люди люблять ризикувати, але роблять це з розумом, грамотно і вірно, що дозволить до кінця року зібрати серйозну грошову суму для покупки однієї вельми дорогої і потрібної речі, яка може круто змінити їх майбутнє життя. Зірки радять Свиням з початком нового року не відкладати похід до лікаря і зробити обстеження внутрішніх органів, оскільки їхній організм дуже зашлакований і терміново вимагає очищення.