Річниця першого у світі кіносеансу

Іменини святкують: Марін, Соломонія, Софія, Феофанія


 

Символ дня - Жаба. Складний день. У цей день людині легко піддатися гордині, вона може бути звабленою власною мудрістю й значимістю. Люди стають дратівливі і можуть виникати конфлікти на пустому місці.

Ліпше обмежити себе в контактах, особливо з тими людьми, які вносять в наше життя нервозність, неспокій та метушливість. Але не можна й замикатися в собі, краще поспілкуватись з друзями або побути в колі сім'ї.

Не варто починати нові справи. По можливості краще відкласти будь-які фінансові операції, навіть якщо здається, що все йде добре.

В спорті краще обмежити навантаження зате додати масаж та сауну.

Стрижка волосся або створення зачіски в цей день залучать до вас радість і щастя.

Від сексуальних контактів сьогодні краще утриматися.




 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – не виключена напруга, пов'язана з вашою фінансовою ситуацією. Якщо ви та інші люди, з якими у вас співпадають інтереси, проявите непоступливість, то не уникнете великої неприємності. Спричинити це можуть ваші особисті непомірні запити. Шанси на примирення підвищуються, якщо всі необхідні документи в порядку або ви маєте своє лобі.

 



 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні ваша єдина опора - це розум. Протягом цього дня ви можете стати жертвою своїх невірних припущень. Причина вашого незадовільного стану справ та невиконання планів полягатиме у звичайній життєвій недбалості, неакуратності, ліні, що викликана тотальним передсвятковим настроєм.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – ваша комунікабельність - все, що потрібно для успіху вашої діяльності. Ці якості стануть відмінним помічником для того, щоб утриматися на плаву, якщо ви перебуваєте у важкій ситуації. Якщо ви володієте секретною інформацією або доступом до приватного фінансового джерела - це надасть вам додаткової переваги.




 

Р а к (22.06 - 22.07) –  сьогодні ти можеш опинитися у владі сентиментальності і мрійливості. Але водночас рівень вашої збудливості і дратівливості може вийти за рамки допустимого. Сьогодні не варто вкладати кошти і взагалі їх витрачати. Якщо ви не достатньо не проінформовані - не ризикуйте фінансами.




Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні не варто робити ставку на нові ідеї та ініціативи. Вас можуть підвести ті, на кого ви розраховуєте. Ви можете різко реагувати на затримки і форс-мажорні ситуації та гарячкувати. Не розпочинайте сьогодні нічого глобального. Будьте дисципліновані та дотримуйтеся встановленого розпорядку.




Д і в а (24.08 - 23.09) – не варто висовуватися і робити ставку на своє «Я», колективна робота принесе набагато більше користі. Присвятіть цей день справі, яка вам найбільше подобається і приносить задоволення. У будь-якому випадку вам не варто зараз гнатися за надприбутками і використовувати агресивні методи ведення бізнесу або справ взагалі.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – варто акуратніше ставитися до своїх обов'язків і бути уважним по відношенню до тих зобов'язань, які ви вже взяли на себе. Варто менше пред'являти свої естетичні вимоги, з огляду на те, що не завжди матимете можливість їх виконати. Сьогодні ви можете витратити більше, ніж можете собі дозволити.





С к о р п і о н (24.10 - 22.11) –  партнерство може стати для вас справжнім головним болем. Наполегливість іншої сторони, її непомірні запити, надмірні апетити, запальність або боротьба за свої переконання можуть здатися вам ознаками завищеної самооцінки. Не переймайтеся - ваш партнер спроможний володіти собою, відрізняється практичністю і розумом, і звичайно, до вас прислухається.




 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – рутина може вас зацікавити настільки, що ви здатні втратити почуття реальності і будете неспроможні вірно розставити пріоритети. Проти вечора вірогідні пропозиції від колег про продовження «співпраці» в неформальній обстановці. Будьте обережні і чемні у спілкуванні з іншими.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні на вас чекає творчий політ. Вас захопить прагнення до комфорту і насолод. Вам варто пам'ятати, що ви обмежені в засобах і можливостях, а тому можете розраховувати тільки на те, що маєте. Борги вам зараз ні до чого. Тому будьте обережні з витратами.




В о д о л і й (21.01 - 18.02) – ваш світогляд може вступити в конфронтацію з думкою ваших рідних. В очах ваших близьких ви матимете вигляд егоїста, людини, яка не поважає своїх рідних і коханих. Без дипломатичних навичок вам сьогодні доведеться складно. Тому вам варто більше часу приділити вирішенню виниклого напруження у стосунках.





 

Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні на вас чекає багато вражень, особливо якщо ви вирішили провести цей день за межами рідних стін або в неробочій обстановці. Новорічний настрій вас цілком захоплює і диктує свої умови. Однак вам варто бути економним, приймаючи рішення про придбання того чи іншого подарунка, адже бюджет у вас не гумовий.







 

Дозвілля

„Іван Царевич та Сірий Вовк 2”

„Ялинки 3”

„Кохання у великому місті 3”

„47 Ронін”

„Крижане серце”

„Хоббіт: Пустка Смога”3D HFR






 

„Іван Царевич та Сірий Вовк 2”

„Ялинки 3”

 „Кохання у великому місті 3”

„Крижане серце”

„Хоббіт: Пустка Смога”

„Прогулянки з динозаврами”





 

Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Палац дітей та молоді – „Чарівні валянки Діда Мороза”

Драмтеатр – „Новорічні видовища”

Сальвадор Далі, арт кав`ярня – Звітна виставка фотоклубу „White Rabbit”

GONZO, кіноклуб – „Коханці на колесах”

Рівне нський міський Палац культури – „Новорічні пригоди Білосніжки і гномів”

Екватор, ТРЦ – „Новорічний концерт”

Лагуна, нічний клуб – „Disco марафон 80-90-х”

Сонях, театр – „Дід Мороз, Ау-у-у-у!”